Bliv patient hos

Original on Transparent_edited.png

Tidsbestilling med henvisning..

...som ny patient

For at booke tid via din henvisning fra egen læge skal du ringe på telefon 48 26 68 10. Se telefontider på fanen Kontakt.

Bemærk at der kan forekomme ventetid på telefonen.

...som eksisterende patient

Som eksisterende patient hos Gigtlægerne og i gang med et behandlingsforløb bedes du kontakte os på 48 26 68 10 eller på mail kontor@gigtlaegerne.dk

Bemærk at der kan forekomme ventetid på telefonen.

Praktisk information

...før din konsulation

Ca. en uge før din konsultationstid hos Gigtlægerne, skal du gå ind på www.medortis.dk og følge "Vejledning i Udfyldelse".

Når du har besvaret spørgsmålene kan vores læger få et bedre indtryk af din situation, nødvendige behandling og de gener du oplever. Oplysningerne inkluderes din journal og er en sikker metode, hvorpå lægen kan få indsigt i din sygdom forud for konsultationen.

Vi tilbyder denne mulighed for at give dig den bedst mulige behandling og for, at vores læger ved konsultationen kan bruge tiden på at diagnosticere og behandle dig. Såfremt du skulle opleve udfordringer ved at udfylde skemaet online, beder vi dig udfylde dette (skema - indsæt link til skema) og medbringe til lægen ved din konsultation. 

Vejledning til Medortis

Opsøg www.medortis.dk

 Klik på ”Ny bruger” (i venstre side af forsiden)

Under klinik skal du skrive:  87

Under kodeord skal du danne dit eget kodeord. Følg vejledningen.

Gå nu ind under ”registreret bruger” og log ind.

Du vil blive præsenteret for et kropsbillede delt op i områder. Klik på den del af kroppen som du er henvist for. NB: Er du henvist på mistanke om en gigtsygdom eller på grund af spredte smerter i bevægeapparatet, skal du i stedet vælge boblen: “REUMA”.

Herefter dirigeres du igennem spørgsmål relevante for dit problem.

Oplysninger gives på internettet via en sikker forbindelse. Oplever du problemer med brugen af Medortis, er du velkommen til at sende en e-mail til pierre.schydlowsky@dadlnet.dk.

Praktisk information om ventetid

Som sygesikringspatient er dit behandlingsforløb hos os som udgangspunkt dækket via din henvisning fra egen læge. Ventiden på ledige tider vil være afhængig af din henvisning fra egen læge.


Akut og Ikke-akut Behandling
Akuttider gives kun efter aftale med din egen læge, eller med pågældende hospital. Hvis din tilstand ikke er akut behandlingskrævende, må der forventes ventetid.